Liberalii se vor reuni la Brasov pentru discutii despre Regulamentul Parlamentului [1]

Parlamentarii liberali se vor reuni, sâmbãtã, la Brasov, într-o întâlnire la care va participa si premierul Cãlin Popescu Tãriceanu, pentru a discuta despre posibilitatea schimbãrii presedintilor celor douã Camere.

Purtãtorul de cuvânt al PNL, deputatul Eugen Nicolãescu, a declarat pentru Mediafax cã la întâlnirea de la Brasov se va mai discuta despre strategia pentru viitoarea sesiune parlamentarã si despre initiativele si propunerile senatorilor si deputatilor partidului. De asemenea, vor fi aduse în discutie modalitãtile de organizare si functionare a Birourilor parlamentare din teritoriu. „Vom aborda si problema legatã de identificarea unor posibilitãti legale de înlocuire a presedintilor celor douã Camere", a mai spus Ncolãescu. Surse din partid sustin cã unii dintre liderii PNL se vor întâlni si cu o zi mai devreme, respectiv vineri, pentru a discuta despre Congresul ordinar de la începutul lunii februarie. Discutiile vor avea ca temã modalitatea de alegere a Biroului Executiv al PNL la Congres.


Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 17 Ian 2005 - 09:41
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=282&titlu=Liberalii_se_vor_reuni_la_Brasov_pentru_discutii_despre_Regulamentul_Parlamentului