Seuleanu, in gura parlamentarilor [1]

Maratonul audierii la Parlament a redactorilor din SRR a scos la iveala o ploaie de acuzatii la adresa lui Dragos Seuleanu.

Redactorul Alexandru Rusu i-a acuzat pe Dragos Seuleanu si Florian Pittis ca au distrus un post „care prindea mult la tineret“, Radio Romania Tineret, care a fost „transformat“ in Radio 3Net si care emite doar pe Internet. „Florian Pitis a afirmat ca, prin emisia exclusiva pe Internet, sintem cu 20 de ani inaintea altora. Lucrurile nu stau deloc asa. Doar 1.000 de oameni pot accesa simultan acest post si, in plus, citi romani au posibilitatea sa navigheze 100% pe net“, a afirmat Rusu, care a aratat ca intr-o saptamina nu sint mai mult de 700 de accesari.
Nepotism pe unde scurte

Cei audiati au mai afirmat ca seful protocolului din Radio este finul lui Seuleanu, Dragos Mihaileanu, care „se prezinta la telefon, «Dragos cel mic»“. Parlamentarii din comisie au mai aflat ca, de fapt, senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat, nu o data, ci de mai multe ori, stiri la Radio, ca Traian Basescu, Theodor Stolojan si C.V.Tudor au fost cei mai cenzurati politicieni in campania electorala si ca raportul informatiilor PSD-opozitie era de 2 la 1 in favoarea fostului partid de guvernamint. Un alt stirist audiat a precizat, printre altele ca, din cauza „chaosului“ de la „Camera Stirilor“, Radioul public „de doi ani de zile nu mai are exclusivitati“.

Seful SRR, Dragos Seuleanu, ne-a facut urmatoarea declaratie: „Salut constituirea comisiei. Nu am date de la toate audierile. Toate sesizarile trebuie analizate. Unele pot fi corecte, altele nu sint adevarate, in special cele ce tin de problemele financiare prezentate. Pentru cele neadevarate pregatim un raspuns“.
Publicat de : Lucian Gheorghiu
Data publicării: 02 Apr 2005 - 11:51
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2853&titlu=Seuleanu__in_gura_parlamentarilor