Rus recomanda sefilor descentralizatelor sa demisioneze daca au probleme [1]

Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, a recomandat, vineri, sefilor serviciilor deconcentrate din judet, membri PSD, sa demisioneze din functii daca au probleme.

Rus a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca, decat sa creeze "efecte negative" asupra colaboratorilor, sefii de servicii numiti de PSD in 2001 ar trebui sa se retraga. "Am avut cu fiecare sef discutii. Ei mi-au spus ca se gasesc in imposibilitatea de a manageria optim institutiile pe care le conduc. Nu exista colaborare, nici cu prefectul, nici la nivelul ministerelor, asa incat solutia este demisia", a precizat Ioan Rus. Liderul PSD Cluj considera ca sefii serviciilor deconcentrate ar trebui sa ramana functionari publici, contractul de management prevazut de coalitia guvernamentala fiind "o eroare". Ioan Rus spune ca "PSD Cluj va lua pozitie" fata de inlocuitorii directorilor din serviciile deconcentrate, in cazul in care acestia nu se vor dovedi competenti. In judetul Cluj au demisionat din functii directorii Directiei Agricole, Directiei de Sanatate Publica, Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Inspectoratului Scolar Judetean - toti membri PSD.
Publicat de : Mediafax
Data publicării: 02 Apr 2005 - 12:10
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2871&titlu=Rus_recomanda_sefilor_descentralizatelor_sa_demisioneze_daca_au_probleme