Tariceanu: Boc si Stolojan, "papagali care repeta tot ce spune Traian Basescu" [1]

Ramona Leseanu

Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu Tariceanu, prezent ieri, la Drobeta Turnu Severin, i-a atacat pe liderii democrat-liberali Emil Boc si Theodor Stolojan, facându-i "papagali care repeta tot ce spune presedintele Traian Basescu"

.Dupa lansarea celor 66 de candidati liberali la primariile din judetul Mehedinti, într-un discurs acid Calin Popescu Tariceanunu s-a referit la cei doi lideri PDL Boc si Stolojan ca fiind "doi papagali care repeta tot ce spune presedintele Traian Basescu"."Liberalii trebuie sa aiba grija sa discearna, nu la fel ca cei doi lideri Boc si Stolojan, care repeta ca papagalii tot ce spune Basescu. Adevaratii liberali sunt în PNL, si nu în PDL", a afirmat Tariceanu. Liderul liberal a mai explicat ca locul "adevaratilor liberali" nu este în PDL. "Adevaratii liberali nu au ce sa caute în PD-L, acolo unde se pedepseste delictul de opinie, si unde toata lumea trebuie sa faca acelasi lucru pe care-l face familia Basescu si sa nu cumva sa supere familia Basescu. Am vazut ce înseamna o tara dominata de o singura persoana, pâna la finele anului 1989. Românii s-au saturat de acest gen de a face politica în care o singura persoana dicteaza si ceilalti executa" de afirmat premierul Tariceanu.Pentru Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin, candidatul PNL a fost desemnat Constantin Saceanu, fost subprefect de Mehedinti si actual director al Regiei pentru Activitati Nucleare din Drobeta Turnu Severin.Tariceanu a mai spus, la evenimentul respectiv, ca scopul Partidului National Liberal este acela de a câstiga cât mai multe primarii din resedintele de judet din tara, informeaza Mediafax.
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Mar 2008 - 05:19
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28930&titlu=Tariceanu__Boc_si_Stolojan____papagali_care_repeta_tot_ce_spune_Traian_Basescu__