Conservatorii au manifestat pentru salvarea ștrandului Tineretului [1]

Conservatorii au manifestat astăzi pentru salvarea ștrandului Tineretului și au solicitat ONG-urilor prezente sprijin pentru inițiativele sale care vizează salvarea spațiilor verzi.

Codrin Ștefănescu și Marius Marinescu au solicitat sprijin pentru inițiativele PC care prevăd declararea de utilitate publică a parcurilor, grădinilor botanice, grădinilor zoologice și a bazelor sportive amenajate din bani publici și interzicerea construirii pe aceste spații. Inițiativele PC au fost deja adoptate de Senatul Romaniei și se află în dezbatere la Camera Deputaților.


Candidatul PC pentru Primăria București, Codrin Ștefănescu, i-a transmis liderului ANS, Octavian Belu, că îi respectă performanțele ca sportiv dar îl roagă să nu devină complice cu mafia imobiliară.Vicepreședintele conservator Marius Marinescu a făcut apel la Agenția Națională pentru Sport să oprească construcțiile din Ștrandul Tineretului și a cerut DNA să facă o anchetă. Marinescu i-a mai solicitat șefului ANS să facă o anchetă internă și să facă demersurile pentru suspendarea Secretarului General al instituției, Bogdan Gheorghe, care a semnat contractele de închiriere prin care se permite construirea în Ștrandul Tineretului.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Mar 2008 - 06:08
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=28945&titlu=Conservatorii_au_manifestat_pentru_salvarea_strandului_Tineretului