Scurt pe doi [1]

...

Alegeri invaluite in mister
Poiana Mare. Cetatenii cu drept de vot din localitatea doljeana Poiana Mare s-au prezentat ieri in fata urnelor pentru a-si alege din nou Consiliul Local. Alegerile au debutat cu stingul deoarece, simbata dupa-amiaza, s-a constatat ca din cele 11.100 de buletine care apareau pe factura emisa de Tipografia Gutenberg, din Craiova, lipseau 200. Ieri, presedintele de circumscriptie electorala, judecatorul Stefan Cioroianu, a declarat: "Din punctul meu de vedere, nu lipseste nimic. Oricum, ma doare capul, nu pot sa va spun prea multe".
(Petre Cojocaru)
Campanie voalata la Ion Roata
Plimbare. Si in comuna Ion Roata s-au organizat alegeri pentru ocuparea functiei de primar, post vacant ca urmare a numirii lui Marinica Cazacu ca prefect de Ialomita, din partea Partidului Democrat. In jurul prinzului, ulitele comunei au fost strabatute la pas de seful PSD Ialomita, Silvian Ciuperca, si candidatul acestui partid, Oprea Tudor. Cetatenilor cu drept de vot li s-a dat de inteles ca, in cazul in care il vor vota pe omul PSD ca primar, localitatea va avea parte de fonduri importante din partea Consiliului Judetean, institutie condusa chiar de Ciuperca. (Petronel Tudor)
Primul infractor
SurprizA. Alegerile locale in nou-infiintata comuna buzoiana Florica au debutat cu un incident, protagonista acestuia fiind o batrina (foto) de 85 de ani. Unul dintre membrii sectiei la care intentiona sa voteze a descoperit ca femeia avea asupra ei 13 buletine de vot pentru functia de primar. Potrivit presedintelui sectiei de votare, Nina Ciuca, doua partide politice au depus imediat contestatii.
(Doru Gheorghiade)
Sesizari PSD la BEM
ReclamaTii. Partidul Social Democrat a depus mai multe sesizari la Biroul Electoral Municipal. Una dintre acestea vizeaza o reclamatie venita de la un cetatean care sustine ca a primit un buletin de vot ce era deja stampilat in favoarea candidatului Aliantei PNL-PD. Doru Giugula, reprezentantul PSD in BEM, a declarat ca buletinul deja stampilat i-a fost inminat alegatorului de reprezentantul PUR din sectia de votare, fara sa poata preciza care este aceasta. (Cristian Oprea)
Vot in spatele gratiilor
Interes. 114 dintre cei 132 de arestati cu drept de vot, aflati in custodia Politiei Capitalei, si-au exercitat ieri dreptul de a alege. Suparati pe viata, pe cea de arestat, sau pe primar, au refuzat sa iasa la urne doar 18 dintre cei retinuti in sectiile de politie din Bucuresti. (Cristian Oprea)
Publicat de : P.C., P.T., D.Gh., C
Data publicării: 04 Apr 2005 - 12:49
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2923&titlu=Scurt_pe_doi