Consiliul Județean Argeș cumpără o super-mașină de intervenții [1]

Consiliul Județean Argeș a prevăzut în bugetul pentru acest an suma de 600.000 de euro pentru achiziționarea unei autospeciale pentru intervenții în situații de urgență, transmite corespondentul AMOS News.

Autospeciala a fost deja comandată unei firme din Franța. Mașina va fi cea mai mo-dernă pe care serviciile locale de intervenții în si-tuații de urgență o vor avea la dispoziție în România!

Florea Costache, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, a declarat că mașina pe care autoritățile județene o vor cumpăra este de ultimă generație. "Este o mașină dotată ca-n filmele SF, începând cu antene și calculatoare și până la kit de intervenții medicale. Pe lângă laboratorul de intervenții me-dicale în caz de urgență, mașina va avea și dispozitive de stingere a incediilor", a declarat Florea Costache.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș a apreciat că Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență este performant, dar că trebuie dotat și cu aparatură de specialitate care să corespundă cerințelor actuale.
Publicat de : Petre NIȚU
Data publicării: 24 Apr 2008 - 04:24
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29281&titlu=Consiliul_Judetean_Arges_cumpara_o_super_masina_de_interventii