PSD Iași lansează candidații în campania electorală [1]

Diminică, 4 mai, PSD Iași va lansa candidații la alegerile locale în prezența lui Mircea Geoană, președintele PSD și a lui Cristian  Diaconescu, candidatul PSD la primăria capitalei, transmite corespondentul AMOS News.

PSD Iași iși va lansa candidații la alegerile locale la două zile după ce se va da startul oficial pentru campania electorală. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă unde este așteptată  conducerea centrală a partidului. Vor lipsi însă Ion Iliescu și Adrian Năstase.

“Nu vor fi prezenți Ion Iliescu, deoarece se află la Instambul iar Adrian Năstase va fi la Bârlad duminică. Chiar dacă vor lipsi duminică, vor veni la Iași în campania electorală. Vor fi alături de noi și sindicaliștii ieșeni, cu care am încheiat un protocol de colaborare ”, a spus Gheorghe Nichita, președintele PSD Iași. Deși nu au vrut să ofere detalii cu privire la evenimentul de duminică, social democrații susțin că vor avea  o lansare cum nu a mai avut niciun partid la Iași.

Pentru  alegerile locale din  partea PSD candidează pentru Primărie, actualul primar Gheorghe Nichita iar pentru conducerea Consiliului Județean, fostul ambasador în Cuba, Constantin Simirad.


Publicat de : Loredana POPOVICI
Data publicării: 01 Mai 2008 - 04:22
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29325&titlu=PSD_Iasi_lanseaza_candidatii_in_campania_electorala_