Directorul Crucea Roșie Covasna- independent pentru Consiliul local Sfântu Gheorghe [1]

Directorul Crucea Roșie- filiala Covasna, Papp Adolf Jozsef, și-a anunțat miercuri candidatura independentă pentru un loc în Consiliul local al municipiului Sfântu Gheorghe, transmite corespondentul AMOS News.

Papp Adolf Jozsef a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că ideea de a candida pentru Consiliul local i-a venit în urma insistențelor prietenilor și cunoștințelor, care l-au asigurat în repetate ori că ar fi potrivit pentru o asemenea postură.

Scopul declacarat al lui Papp este acela de a se implica în activitatea Consiliului local Sfântu Gheorghe, acolo unde, ca specialist, va putea susține anumite măsuri și servicii sociale de calitate, considerate de către el a fi „indispensabile unei societăți civilizate”.

Adoptând un slogan specific Elveției după cel de-al doilea război mondial – „Orice schimbare începe în capul tău!”, Papp Adolf Jozsef a declarat că nu va avea o campanie electorală bazată pe promisiuni, intenționând ca, indiferent dacă va ajunge sau nu să fie consilier local, să continue munca de până acum și anume aceea de implicare în proiecte sociale.

„Scopul meu a fost mereu să încerc să văd lucrurile cu ochii persoanelor care au probleme sociale. Problemele sociale nu se referă doar la sărăcie, șomaj și probleme de handicap, ci se referă la „situații problemă” în care ajunge fiecare persoană la un moment dat. Dorința mea de a ajunge în Consiliul local se leagă direct de posibilitatea de a fi mai aproape și de a participa direct la deciziile sociale”, a declarat Papp.

Papp Adolf Jozsef are 37 de ani, este căsătorit  și a absolvit un master pe Probleme sociale. Începând din 1996, s-a implicat în Sfântu Gheorghe în implementarea unor proiecte sociale cum ar fi Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, Centrul Comunitar pentru Rromi, Reabilitarea Căminului Social, Centrul de Terapie de Familie, Biroul de Consiliere pentru Cetățeni ș.a.


Publicat de : Monica RIZEA
Data publicării: 01 Mai 2008 - 04:22
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29327&titlu=Directorul_Crucea_Rosie_Covasna__independent_pentru_Consiliul_local_Sfantu_Gheorghe_