Arad: Tinu Vereșezan a lansat un DVD împreună cu candidatul PSD pentru Primărie [1]

Solistul de muzică populară Tinu Vereșezan și candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Arad au lansat un DVD, în care cei doi interpretează melodia „Trăiască primaru’ nost“, informează corespondentul AMOS News.

DVD-ul a fost distribuit, miercuri, celor care au fost prezenți la Ștrandul Neptun din Arad, la lansarea candidaților PSD pentru Primăria municipiului, Consiliului Local și cel Județean. În cadrul evenimentului, organizatorii au servit gratuit celor prezenți aproximativ 5.000 de mici și câteva sute de porții de tocăniță.

La lansarea candidaților PSD Arad pentru alegerile locale din luna iunie au fost prezenți secretarul general al partidului Titus Corlățean și vicepreședintele Victor Ponta, care le-a spus celor prezenți că tatăl său este originar din orașul arădean Pecica.

Candidatul PSD pentru Primăria Arad este Dorel Căprar, iar pentru președinția Consiliului Județean va candida Florin Remețan, președintele organizației județene a social-democraților.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 01 Mai 2008 - 04:22
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29328&titlu=Arad__Tinu_Veresezan_a_lansat_un_DVD_impreuna_cu_candidatul_PSD_pentru_Primarie