Iași: Geoană îl vrea din nou primar pe Nichita [1]

PSD Iași a lansat candidații la alegerile locale în prezența a aproximativ 3000 de social-democrați, în frunte cu liderul partidului Mircea Geoană, transmite corespondentul AMOS News.

La ora 14.00, la sala Polivalentă din Iași a început lansarea candidaților PSD la alegerile locale. În capitala Moldovei, din partea social-democraților candidează pentru primăria Iași actualul primar Gheorghe Nichita ioar pentru conducerea CJ fostul primar al Iașiului, Constantin Simirad. Sunt alături de cei doi și de restul candidaților din județ, liderii Mircea Geoană, Adrian Năstase, Ecaterina Andronescu, Dan Mircea Popescu.

"Sunt aici alături de prietenul Gheorghe Nichita, primarul de azi, primarul de mâine, primarul de care Iașiul are nevoie. Și am venit să fiu alături și de viitorul președinte  al CJ, Constantin Simirad. Va fi o mândrie pentru noi ca la 600 de ani  de atestare documentară a Iașiului, să dăm șansa primarului Nichita pentru că vreau să-l vedem pe Gheorghe Nicihita din nou primar. Și pentru că iubesc Iașiul, așa cum guvernul nostru a reușit să aducă Sibiul, capitală culturală europeană, guvernul PSD va aduce Iașiul capitală culturală europeană în 2012", a spus Geoană, în aplauzele celor prezenți. De asemenea, Mircea geoană a promis alocații pentru copii de 2 milioanei lei vechi, a 13-a pensie care ar urma să fie dată de Paști și de Crăciun

"Acest mandat m-a făcut mai puternic, alături de o filială puternică. Am rezistat poliției politice portocalii, presiunilor și mi-am dat seama ca acești 3 ani și jumătate de hărțuială din partea portocaliilor nu mi-a făcut rău. Nu am lăsat orașul pradă grupurilor de interese, nu i-am trădat pe oameni. Aș fi vrut să fie mult mai multe, dar lucrurile importante se fac în timp", Gheorghe Nichita.

La acest eveniment își anunțase participarea și Cristian Diaconescu, candidatul PSD la primăria Capitalei, însă acesta nu a mai reușit să ajungă.


Publicat de : Loredana POPOVICI
Data publicării: 05 Mai 2008 - 05:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29340&titlu=Iasi__Geoana_il_vrea_din_nou_primar_pe_Nichita