Traian Basescu va fi vehiculul de imagine al PD-L [1]

  Liderul liberal-democrat Theodor Stolojan a anuntat ieri ca formatiunea sa nu va ezita sa se foloseasca de imaginea lui Traian Basescu la aceste alegeri locale, avand in vedere ca "PD-L este partidul care l-a promovat in aceasta postura"

. PD si PLD, care au fuzionat la sfarsitul anului trecut in PD-L sunt partidele care l-au sustinut pe Traian Basescu la referendumul pentru demiterea presedintelui din mai anul trecut. In toamna lui 2007, presa a speculat ca presedintele a convocat special referendumul pentru vot uninominal in aceeasi zi cu alegerile europene, pentru a ajuta PD in timpul campaniei electorale. Stolojan a mai anuntat ieri ca liderii filialelor judetene PD-L care vor obtine rezultate sub media pe tara la alegerile locale din iunie vor fi schimbati din functii prin organizarea de alegeri in cadrul fiecarei organizatii in parte. Stolojan, care este prim-vicepresedintele partidului, i-a avertizat pe liderii tuturor organizatiilor din tara ca se va lasa cu destituiri din functii in judetele cu rezultate slabe la alegerile din 1 iunie.


Publicat de : ---
Data publicării: 05 Mai 2008 - 05:30
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29344&titlu=Traian_Basescu_va_fi_vehiculul_de_imagine_al_PD_L