Tariceanu, sustinut de 16 filiale din Transilvania pentru presedintia PNL [1]

Liderii a 16 filiale PNL din Transilvania au decis, sambata, la Cluj-Napoca, sustinerea candidaturii lui Calin Popescu-Tariceanu la presedintia partidului, la Congresul din 4-6 februarie, transmite Mediafax.

Intr-o declaratie data la finalul unei reuniuni desfasurate la Cluj-Napoca, liberalii ardeleni precizeaza ca sustin demersurile actualei conduceri a PNL de elaborare a unui nou statut al partidului, ce urmeaza a fi dezbatut la Congres. "PNL are ca prioritati politice in 2005 realizarea unei bune performante guvernamentale si respectarea angajamentelor electorale asumate in 2004. PNL poate contribui de o maniera decisiva la restructurarea, bipolarizarea sistemului politic romanesc pe termen lung si consolidarea unui puternic partid de centru-dreapta", se arata in declaratie.

Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat, intr-o conferinta de presa, ca printre prioritatile liberalilor se afla "discutiile cu PD" vizand constituirea unui pol de centru-dreapta, fara sa fie incluse in aceste discutii, deocamdata, alte formatiuni politice. Liderii celor 16 filiale PNL considera ca, in prezent, PNL se afla in cel mai favorabil moment politic de dupa 1937, ajungand "principalul partid de la guvernare".
A.M.

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 17 Ian 2005 - 09:55
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=294&titlu=Tariceanu__sustinut_de_16_filiale_din_Transilvania_pentru_presedintia_PNL