Tokes, dezamagit ca Basescu nu l-a sustinut [1]

  Europarlamentarul Laszlo Tokes s-a declarat dezamagit ieri de faptul ca presedintele Traian Basescu nu si-a tinut promisiunea privind acceptarea sa in grupul PPE (popularii europeni) din Parlamentul European si a anuntat ca dialogul dintre el si seful statului s-a blocat "din raspunderea cabinetului prezidential"

. El a aratat ca este foarte relevant faptul ca dialogul care a inceput in luna decembrie 2007 nu a avut nicio continuare, desi seful statului a promis ca va avea loc o noua intalnire la sfarsitul lunii ianuarie. Tokes a mai spus ca grupul PD-L din Parlamentul European a facut mari deservicii tarii, deoarece majoritatea deputatilor din PPE "nu prea" au inteles ce au avut impotriva admiterii sale. Laszlo Tokes ii ceruse, in primele luni ale anului, presedintelui Traian Basescu, medierea conflictului cu reprezentantii PD, despre care spunea ca se opun acceptarii sale in grupul Partidului Popularilor Europeni din Parlamentul European. Ulterior, Tokes a mers in grupul verzilor europeni.


Publicat de : ---
Data publicării: 09 Mai 2008 - 05:36
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29409&titlu=Tokes__dezamagit_ca_Basescu_nu_l_a_sustinut