Senatorul Dan Ungureanu, observator la alegerile din Serbia [1]

Senatorul PSD, Dan Ungureanu va participa, la sfârșitul săptămânii, în calitate de observator, la supravegherea alegerilor parlamentare din Serbia, informează corespondentul AMOS News.

Astfel, demnitarul arădean este singurul senator român prezent la Belgrad ca reprezentant al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei care și-a anunțat intenția de a monitoriza aceste alegeri. Delegația cuprinde 29 de membri și va avea o serie de întrevederi, atât cu autoritățile electorale sârbe, cât și cu reprezentanții societății civile și ai presei.„În actualul context geo-politic din regiune, alegerile ce se vor derula pe 11 mai în Serbia sunt extrem de importante pentru Uniunea Europeană, pentru evoluția ulterioară a situației din Balcani. Din acest motiv, consider prezența mea la Belgrad ca fiind una în primul rând onorantă, dar și încărcată de responsabilități”, a declarat senatorul Dan Ungureanu.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 09 Mai 2008 - 05:36
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29414&titlu=Senatorul_Dan_Ungureanu__observator_la_alegerile_din_Serbia