Vadim Tudor: De ce a tăcut CNSAS-ul atâta timp cât a fost viu și vorbește acum, când e mort? [1]

CNSAS a dat ieri aviz de constatare a calității de colaborator al Securității pentru deputații PRM Dumitru Avram și Ioan Aurel Rus.

 Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că avizul Consiliului dat în perioada campaniei electorale este un atac la adresa formațiunii politice din care fac parte cei doi deputați.


"Ca să vezi! Numai doi? Și de ce a tăcut CNSAS-ul ăsta atâta timp cât a fost viu și vorbește acum, când e mort? Fiindcă CNSAS-ul a murit, prin decizia Curții Constituționale. Degeaba a încercat Tăriceanu să-i facă respirație gură la gură. Și mai e ceva: în  toiul campaniei electorale, e o adevărată mârșăvie să fie atacat un partid parlamentar, cu astfel de mizerii. Din păcate, provocatorii Ticu Dumitrescu și Mircea Dinescu nu sperie pe nimeni cu urletele lor guturale. Vorba lui Eminescu: Nu învie morții, e în zadar, copile", a declarat președintele PRM.


Publicat de : Claudia DUMBRAVĂ
Data publicării: 10 Mai 2008 - 05:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29416&titlu=Vadim_Tudor__De_ce_a_tacut_CNSAS_ul_atata_timp_cat_a_fost_viu_si_vorbeste_acum__cand_e_mort?