Sâmbătă, 10 Mai 2008 - 05:29 AM Aleg.RO: Vadim Tudor: De ce a tăcut CNSAS-ul atâta timp cât a fost viu și vorbește acum, când e mort?

Publicat de: Claudia DUMBRAVĂ

AMOS News CNSAS a dat ieri aviz de constatare a calității de colaborator al Securității pentru deputații PRM Dumitru Avram și Ioan Aurel Rus.

 Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că avizul Consiliului dat în perioada campaniei electorale este un atac la adresa formațiunii politice din care fac parte cei doi deputați.


"Ca să vezi! Numai doi? Și de ce a tăcut CNSAS-ul ăsta atâta timp cât a fost viu și vorbește acum, când e mort? Fiindcă CNSAS-ul a murit, prin decizia Curții Constituționale. Degeaba a încercat Tăriceanu să-i facă respirație gură la gură. Și mai e ceva: în  toiul campaniei electorale, e o adevărată mârșăvie să fie atacat un partid parlamentar, cu astfel de mizerii. Din păcate, provocatorii Ticu Dumitrescu și Mircea Dinescu nu sperie pe nimeni cu urletele lor guturale. Vorba lui Eminescu: Nu învie morții, e în zadar, copile", a declarat președintele PRM.


(305 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Claudia DUMBRAVĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vadim Tudor: De ce a tăcut CNSAS-ul atâta timp cât a fost viu și vorbește acum, când e mort? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56114220619202 seconds.