Ilie Sârbu: "Pippidi favorizează PD-L" [1]

Senatorul Ilie Sârbu, candidat din partea PSD la președinția CJ Timiș, a declarat că nu este interesat de raportul dat publicității de Coaliția pentru o guvernare curată, pentru că vine din partea unui ONG de buzunar, informează corespondentul AMOS News.


Ilie Sârbu apare pe lista neagră a Coaliției pentru o guvernare curată, făcută publică astăzi, la București. Senatorul este acuzat că a folosit o "inginerie legislativă" în cumpărarea unei vile.

"Imobilul l-am cumpărat de pe piața liberă, așa că acuzele sunt nefondate și nu au legătura cu realitatea. Demersul doamnei Pippidi și a ONG-ului de buzunar pe care îl conduce mă lasă rece. Consider că acțiunea este îndreptată împotriva PSD și PNL și este în favoarea PD-L. În 2004 prin aceeași metodă, Pippidi a favorizat Alianța D.A. Pippidi e răspunzătoare direct de pacostea portocalie care s-a abătut asupra românilor și de care sperăm să scăpăm definitiv în acest an", a spus Sârbu.
Publicat de : Ioana TOMA
Data publicării: 19 Mai 2008 - 05:10
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29521&titlu=Ilie_Sarbu____Pippidi_favorizeaza_PD_L__