Raportul Curtii de Conturi privind presupusele abuzuri ale lui Videanu, la Senat

Raportul Curtii de Conturi privind Primaria Capitalei a ajuns la Senat, urmand sa fie dezbatut astazi de Biroul Permanent, a declarat, ieri, senatorul independent afiliat conservatorilor, Marius Marinescu

. “Din acest raport reiese foarte clar ca Primaria Capitalei a fost prejudiciata cu aproximativ 10 milioane de euro. Acest raport a fost trimis de Curtea de Conturi la DNA si a fost trimis pentru recuperarea prejudiciului si la Tribunalul Municipiului Bucuresti”, a declarat senatorul.
Primaria Capitalei a anuntat vineri ca s-a finalizat controlul Curtii de Conturi, efectuat in perioada 15 februarie - 15 aprilie, in urma caruia Curtea de Conturi a dispus luarea unor masuri in legatura cu o tranzactie a municipalitatii in localitatea Mihailesti. Potrivit unui comunicat al Primariei Generale, in raportul respectiv se arata ca achizitia unui teren in suprafata totala de 10.001 mp cu constructii (pavilion administratie, grajd, anexe, depozit, cabina de poarta si utilitati) s-a facut fara respectarea prevederilor HCGMB nr. 295/2006, rezultand o diferenta de pret platita nejustificat fata de cel rezultat din buletinul Corpului de Experti Tehnici (CETR), in valoare de 4.478.328,45 lei.


Publicat de : ---
Data publicării: 20 Mai 2008 - 05:59
 

Link știre