Miercuri, 21 Mai 2008 - 05:34 AM Aleg.RO: Basescu si Oprescu

Publicat de: ---

adevarul Pericolul vine din partea lui Oprescu, tocmai pentru ca el face politica a la Basescu Presedintele Romaniei s-a inscris in campania pentru Primaria Bucurestiului . Formal, cine vrea sa-l voteze pune stampila pe numele Vasile Blaga, dar adevaratul candidat al PD-L este Traian Basescu. Seful statului a vazut cifrele din sondaje, cu Oprescu la mare distanta fata de Blaga, si a iesit la televizor sa arate cam cum se duce o batalie electorala. De aici, atacurile la persoana prin care presedintele il infatiseaza pe doctor ca pe un lenes care nu vine la munca decat la ora patru dupa-amiaza, "atunci cand se trezeste".

Seful statului si-a dat seama ca marele pericol vine din partea lui Sorin Oprescu, tocmai pentru ca senatorul-candidat face politica á la Basescu. Reteta succesului pentru presedinte a fost pozitionarea sa ca luptator impotriva sistemului ticalosit, cavaler singuratic pus in slujba adevarului, binelui si dreptatii. Cruciada basesciana a castigat suportul populatiei dezamagite de minciunile si nerusinarea partidelor care se milogesc pentru voturi in campanie, pentru ca apoi sa scuipe pe electorat vazandu-si numai de buzunarele proprii. De asta Romania nu are drumuri, nu are autostrazi, nu are spitale, medicamente sau scoli performante. Totul se promite inainte de alegeri si se praduieste dupa.

Basescu a reprezentat speranta ca va schimba lucrurile, ca va reforma clasa politica. Mandatul sau la Bucuresti, dar mai ales mandatul lui Videanu i-au dezamagit din nou pe dezamagiti. Daca Basescu poate sa spuna ca a inceput o gramada de proiecte, dar nu a avut sustinerea consiliului dominat de PSD, Videanu nu mai are nicio acoperire. Oamenii vad in fiecare zi cum orasul lor este hacuit ca o vita la abator. Blaga suporta consecintele mandatului lui Videanu. Basescu e nevoit sa plateasca oalele sparte. Presedintele nu a pus patru ani piciorul in prag pentru a opri dezastrul din Bucuresti. Nu s-a dus in propriul partid sa-i ia de gat pe toti si sa le zica: "Ba, ce dracu’ faceti, ca vom pierde alegerile in Capitala!". S-a trezit abia acum cu cutitul la os.

In aceasta conjunctura a aparut Sorin Oprescu, si el "un revoltat", un razvratit impotriva partidelor. Doctorul aduna voturile celor mai scarbiti dintre scarbiti de politica, partide, minciuni si fatarnicie. Iluzia Basescu este amenintata de iluzia Oprescu.  


(362 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Basescu si Oprescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66541695594788 seconds.