Primarul PSD Bubau „a bumbacit“ o sportiva [1]

Purtatorul de cuvint al PSD Mures, Viorel Bubau, este acuzat ca a snopit in bataie o sportiva de la clubul hipic din Tirgu-Mures.

Singurul calaret roman participant la Olimpiada de la Atena, primar in Sintana de Mures si purtator de cuvint al PSD Mures, este acuzat de agresiune asupra uneia dintre sportivele de la clubul hipic din Tirgu-Mures. Madalina Hentes a fost internata vineri dupa-masa la spital cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral“. Din declaratiile sportivei reiese ca agresorul este Viorel Bubau, cu care avea un conflict mai vechi. Acesta o acuzase de tradare, pentru faptul ca ar fi dezvaluit presei detaliile unei afaceri facute de el cu harnasamente supraevaluate.

Potrivit unui comunicat al politiei muresene, „intre numitul Bubau Viorel, din Sintana de Mures, si Hentes Madalina Georgiana, din Tirgu-Mures, s-a produs un conflict spontan intr-un birou din cladirea Casei Agronomului din Tirgu-Mures, in urma caruia sus-numita a fost agresata fizic, fiind transportata la Spitalul Judetean Mures pentru investigatii medicale“.

Viorel Bubau nu recunoaste acuzatiile care i se aduc. „Am suferit un traumatism cranio-cerebral, probabil de pe urma unei cazaturi la antrenament, si nu mai imi amintesc ce am facut in ultimele zile“, a declarat Bubau. Purtatorul de cuvint al PSD Mures este internat intr-un spital din Bucuresti si sustine ca este victima unei inscenari. „Cineva are intentia de a ma defaima si de a crea o asemenea stare de suspiciune asupra mea“, a declarat Bubau pentru „Cotidianul“.
Publicat de : Mugurel Gorea
Data publicării: 05 Apr 2005 - 08:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=2955&titlu=Primarul_PSD_Bubau_&_#8222_a_bumbacit&_#8220__o_sportiva