Flutur, acuzat ca a dat mita electorala  

Romulus Georgescu
Miercuri, 28 Mai 2008 Senatorul PDL, Gheorghe Flutur, candidat la sefia consiliului judetean Suceava, este acuzat ca a oferit mita electorala

.

O anregistrare video, difuzata de PSD, al anfatiseaza pe Gheorghe Flutur duminica, 25 mai, dupa sfintirea bisericii din localitatea Moara Carp, alaturi de vicepresedintele PDL Suceava, Vasile Ilie. Acesta din urma tine an mana mai multe bancnote de 10 lei. La un moment dat se andreapta spre un grup de copii, moment an care se aude vocea lui Gheorghe Flutur: 'Da si aici'.

Flutur este amenintat de PSD-isti cu justitia. 'Organizatia judeteana o sa-i faca plangere penala pentru mita electorala. Aveti casetele an care el, ampreuna cu un coleg al lui, dadea bani la oameni', a precizat Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, antr-o conferinta de presa tinuta la Suceava.

'Banii erau pentru biserica'

In replica, Vasile Ilie, spune ca banii erau pentru construirea unei biserici: 'Noi am dat, noi, adica eu, nu domnul Flutur. Am dat niste bani pentru constructia de biserici, bani consemnati an registrele pe care oamenii le aveau pe masute'.

Gheorghe Flutur are si el o explicatie: 'La iesirea de la biserica sunt oameni care au afis pe care scrie «Colecta pentru Santa Treime, cine doneaza?». Eu nu am dat atunci pentru ca nu aveam banii la mine, erau an masina, ca dau si eu la biserici', a spus Flutur.
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Mai 2008 - 04:52
 

Link știre