Vrancea: PNL a depus plângere penală împotriva lui Marian Oprișan [1]

Deputatul Nini Săpunaru a depus azi o plângere penală pe numele lui Marian Oprișan, contracandidatul său la președinția Consiliului Județean Vrancea, transmite corespondentul AMOS News.Șeful liberalilor vrânceni îl acuză pe Marian Oprișan că a completat în fals declarațiile de necolaborare cu securitatea la fiecare mandat la care a candidat. În plângerea penală depusă la Parchetul Focșani azi, Nini Săpunaru îl acuză pe Oprișan de fals și fals în declarații.

„Consider că Oprișan știa că a colaborat cu Securitatea și a întocmit în fals declarația pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea. CNSAS a produs documente în care se arată că Oprișan a colaborat cu Securitatea. Rămâne de văzut dacă a făcut poliție politică sau nu. Este clar că a uzat de fals în înscrisuri“, a spus Nini Săpunaru.

Deputatul PNL de Vrancea spune că din informațiile pe care le are Oprișan a mai avut un nume de cod, „Alin“, și este posibil să fi fost făcut public doar dosarul din tinerețe al șefului CJ Vrancea.
Publicat de : Nicoleta EPURE
Data publicării: 29 Mai 2008 - 05:25
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29624&titlu=Vrancea__PNL_a_depus_plangere_penala_impotriva_lui_Marian_Oprisan