Basescu si Tariceanu au facut schimb de mingi [1]

Actualitate    |    Autor: Raluca Mandoiu Presedintele Traian Basescu a primit, ieri, la Izvorani, o minge de fotbal pe care este inscriptionat cuvantul "Zeus" si a fost invitat sa execute un penalti, la care el a replicat: "Si in poarta sa stea Calin"

. Seful statului si premierul au participat la inaugurarea Complexului Sportiv Olimpic de la Izvorani, cei doi, alaturi de omul de afaceri Ion Tiriac, fost presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), taind panglica de inaugurare.  Cine sta in poarta? Calin Dupa ce presedintele si premierul au intrat pe gazon, seful statului a remarcat ca organizatorii asezasera in acest loc o minge de fotbal si una de rugby. "Aveti de ales intre un penalti si o transformare", i-a spus Morariu lui Basescu. Acesta a raspuns ca prefera un penalti. "Dar cine sta in poarta? Calin", a spus Basescu, dupa care a izbucnit in ras. Premierul, aflat undeva in spatele presedintelui, nu a auzit ce spusese acesta, insa a remarcat ca cei din jur incepusera sa rada si atunci l-a intrebat pe Basescu: "Ce, ce, ce?".  Presedintele s-a intors la premier spunandu-i: "Ne-au aratat ca sunt niste mingi aici si eu am zis sa execut un penalti si ma intrebam cine sa stea in poarta. Tu!", i-a spus Basescu lui Tariceanu, dupa care a ras din nou, premierul limitandu-se la a zambi.  Eu o vreau pe asta Dupa aceasta premierul a remarcat ca iarba de pe teren este sintetica. "Da, stai linistit, asta nu creste", i-a spus Basescu razand din nou. Apoi, presedintele COSR i-a inmanat sefului statului mingea de rugby, iar premierului pe cea de fotbal.  "Eu o vreau pe asta", a spus premierul, arat‰nd spre mingea de rugby pe care o tinea seful statului. Basescu i-a oferit mingea de rugby primind-o de la premier pe cea de fotbal. Reporterii l-au intrebat pe seful statului ce scrie pe mingea de fotbal. Acesta s-a uitat la minge, a observat ca are inscriptionat cuvantul "Zeus" si a exclamat "O!", dupa care a ras si, aratand spre premierul Tariceanu, a spus: "El mi-a dat-o pe asta". 
Publicat de : ---
Data publicării: 29 Mai 2008 - 05:26
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29632&titlu=Basescu_si_Tariceanu_au_facut_schimb_de_mingi