Marius Marinescu cere Guvernului locuințe sociale pentru persoanele evacuate din casele naționalizate [1]

Senatorul PC, Marius Marinescu, solicită Guvernului să emită o ordonanță de urgență prin care toți edilii de orașe și primării să ofere locuințe sociale persoanelor care au fost evacuate cu forța, iar deponenții DACIA să-și primească banii conform legii PC. Solicitarea a fost făcută în cadrul mitingului de protest al chiriașilor organizat astăzi în Capitală.


"Guvernul trebuie să emită o ordonanță de urgență prin care să despăgubească pe toți chiriașii caselor naționalizate care și-au cumpărat locuința conform legii și pe care au revonat-o și cu toate astea au fost dați afară din casă.  Nu putem să mai lăsăm mafia imobiliară să-și bată joc de viețile bucureștenilor iar Guvernul să nu facă nimic pentru ei. Noi, conservatorii, vom cere Guvernului să facă o anchetă și să ancheteze toată mafia imobiliară din București care a aruncat atâția bucureșteni în stradă", a declarat Marius Marinescu.

Publicat de : ---
Data publicării: 29 Mai 2008 - 05:27
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29637&titlu=Marius_Marinescu_cere_Guvernului_locuinte_sociale_pentru_persoanele_evacuate_din_casele_nationalizate