Covasna: Războiul afișelor între UDMR și PCM [1]

Deputatul UDMR Tamas Sandor, candidat al UDMR la președinția Consiliului Județean (CJ) Covasna, este nemulțumit de felul în care a decurs actuala campanie electorală, transmite corespondentul AMOS News.

Tamas Sandor a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că UDMR a descoperit mai multe afișe ale candidților săi, distruse de principalul contracandidat al Uniunii, Partidul Civic Maghiar (PCM). Potrivit deputatului, afișele UDMR ar fi fost distruse de copii, pe care UDMR i-ar fi plătit în acest sens.

Tamas Sandor s-a arătat afectat personal în urma acestor întâmplări prin proprii săi copii, care au rămas uimiți să vadă afișe distruse, înfățișându-l pe tatăl lor. Tamas Sandor consideră că în județul Covasna, lupta de campanie a generat un război al afișelor, ceea ce nu onorează ideea unei campanii electorale decente.

Pe de altă parte, PCM Covasna a acuzat, tot joi, UDMR, că și-ar fi lipit afișele electorale peste cele care-i reprezentau pe candidații civicilor maghiari.


Publicat de : Monica RIZEA
Data publicării: 30 Mai 2008 - 04:16
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29645&titlu=Covasna__Razboiul_afiselor_intre_UDMR_si_PCM