Nicolau si-a trimis aplaudacii la parlament [1]

Zeci de angajati ai televiziunii publice au facut coada ieri la usa Comisiei parlamentare de ancheta a situatiei de la SRTV si SRR (televiziunea si radioul publice) pentru a fi audiati.

Ca sa ajunga la aceasta comisie care analizeaza mandatul presedintelui TVR, insusi presedinte institutiei, Valentin Nicolau, a cerut parlamentului ca acestia sa fie primiti. De la prezentatoarea emisiunii cu tema folclorica “O vedeta populara” pina la o colaboratoarea altei emisiuni denumite “Nocturne”, care abordeaza subiecte artistice, toti audiatii de ieri aveau numai cuvinte de lauda la adresa conducerii TVR. Se pare ca Valentin Nicolau a recurs la stratagema de a-si trimite la parlament oameni loiali in ideea de a mai anihila criticile jurnalistilor care, saptamina trecuta, s-au plins de cenzura politica. Cum regulamentul comisiei de ancheta permitea prezenta tuturor celor care solicitau audierea, parlamentarii au fost pusi in fata situatiei ridicole de a asculta si osanale aduse lui Valentin Nicolau.
Vedeta TVR

“In doua saptamini, domnul Adrian Nastase a aparut de 35 de ori. Nu pentru ca s-ar fi creat vreun prilej de atac la adresa lui, ci era vorba numai de realizari. La schi, la Cornu, rugat de niste oameni sa participe la presedintie, premiat la <Inimi de romani>, s-a ajuns pina acolo incit s-a intrerupt un meci de fotbal pentru a i se difuza, in direct, un discurs sau s-au prezentat opiniile unor muncitoare de la Giurgiu, care-si dadeau cu parerea cum ar trebui sa se imbrace Nastase”, a povestit ieri, aceleiasi comisii de ancheta, realizatoarea filmului “Memorialul Durerii”, Lucia Hossu-Longin, despre citeva dintre stirile difuzate la TVR in decursul a doua saptamini, anul trecut.

Publicat de : A.M.
Data publicării: 07 Apr 2005 - 06:56
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3055&titlu=Nicolau_si_a_trimis_aplaudacii_la_parlament