Buzău: Fostul viceprimar al municipiului va candida din partea PNL pentru Camera Deputaților [1]

Ex-viceprimarul PD-L al municipiului Buzău pe mandatul 2004-2008, Constantin Ionescu, va participa la alegerile pentru Camera Deputaților pe listele PNL pentru colegiul numărul 6 din municipiul Buzău, transmite corespondentul AMOS News.

Constatin Ionescu a declarat marți pentru AMOS News că este o onoare să poată candida pentru parlamentul României la unul dintre colegiile din municipiul Buzău:


„Astăzi  am fost anunțat de conducerea partidului că s-a dat acordul pentru candidatura mea. Vreau să mulțumesc partidului ce mă va suține în această competiție. Pentru mine lucrul cel mai important este ca experiența și notorietatea pe care am acumulat-o în timpul mandatului de viceprimar în timpul mandatului din 2004-2008 să o folosesc în interesul public, în interesul cetățenilor municipiului Buzău. Dumnealor vor decide candidatul cel mai bun pentru parlamentul României.Ca obiectiv pe care mi l-am propus este acela de a câștiga colegiul cu 50 la sută plus unu din voturile valabil exprimate" a mai spus Constatin Ionescu.


Președintele filialei PNL Buzău a declarat marți că , "atunci când a fost validată candidatura fostului viceprimar pentru un colegiu de deputat al PNL, s-a ținut cont și de experința  și toate calitățile pe care le are Constatin Ionescu atunci când a fost propus".


Constatin Ionescu și-a dat demisia din PD-L la începutul acestei luni după ce a renunțat la postul de consilier municipal obținut la alegerile din iunie și a trecut în tabăra liberalilor.


Publicat de : Daniel MIHAI
Data publicării: 27 Aug 2008 - 05:20
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=30856&titlu=Buzau__Fostul_viceprimar_al_municipiului_va_candida_din_partea_PNL_pentru_Camera_Deputatilor