CJ Argeș organizează la Sibiu acțiunea "Dă o șansă sănătății tale" [1]

În perioada 27-31 august la Sibiu se desfășoară cea de-a opta ediție a Festivalului Medieval "Cetăți Transilvane". În cadrul acestui eveniment, mâine , începând cu ora 16.00, în Piața Mică din Sibiu, Consiliul Județean Argeș va organiza acțiunea "Dă o șansă sănătății tale" ce are ca scop informarea și promovarea unei alimentații ecologice atât în rândul adultilor, cât mai ales, în rândul copiilor și adolescenților, informează corespondentul AMOS News.

La această acțiune, Consiliul Județean Argeș organizează un stand de prezentare a județului și a produselor ecologice/organice produse în în județ precum mierea, produsele din soia, pateul vegetal, fructele de pădure -afine, coacăze- brânzeturile, precum și fructe produse la Stațiunea de Cercetare Mărăcineni.

Pe lângă firmele din Argeș vor mai fi prezente 5 firme de profil din București, Brașov, Iași, Galați și Sibiu care vor avea standuri cu fructe, legume, pateuri, melci, brânzeturi, toate certificate ecologic, conform standardelor Uniunii Europene.
Publicat de : Petre NIȚU
Data publicării: 28 Aug 2008 - 05:35
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=30872&titlu=CJ_Arges_organizeaza_la_Sibiu_actiunea___Da_o_sansa_sanatatii_tale__