Dilema unui senator sucevean și cozonacul liberal [1]

Senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, consideră că mai bine de jumătate din actualii parlamentari liberali sunt dispuși să colaboreze cu PSD în vederea formării viitorului guvern, după alegeri, transmite corespondentul AMOS News.

Prodan a declarat în conferință de presă că din numărul total de deputați și senatori liberali, aproximativ 25 % “ar merge pe o mână cu PD-L” pentru a forma viitorul guvern. Restul de 25 % doresc să se clarifice apele la toamnă, după care „să vedem dacă avem suficiente nuci spre a face un cozonac bun!”.

Fostul lider județean al PNL Suceava, Tiberiu Prodan, susține că cei care doresc o alianță cu PD-L „fac o mare greșeală”. Din punctul său de vedere, colaborarea dintre PSD și PNL ar putea avea mai mulți sorți de izbândă, în condițiile în care pentru a merge în „aceeași barcă” cu PD-L, democrat-liberalii ar trebui „să renunțe la Theodor Stolojan”.


Publicat de : Doina BOGHIAN
Data publicării: 27 Sep 2008 - 05:24
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31165&titlu=Dilema_unui_senator_sucevean_si_cozonacul_liberal