Circ în Consiliul Local Focșani [1]

Ședința ordinară a Consiliului Local programată pentru această seară a fost suspendată din cauza consilierilor PSD, informează corespondentul AMOS News.Consilierii PSD din Consiliul Local Focșani s-au prezentat în această seară la ședința ordinară având pancarte pe care era înscris mesajul “Beizadea, huligan, afară din Consiliul Local“. Aceștia au făcut referire directă la unul dintre colegii lor, democrat-liberalul Mugurel Mălureanu, candidat al PD-L la alegerile de la Camera Deputaților, care acum două săptămâni a fost acuzat că a agresat un membru al Autorității de Ordine Publică, Gabriel Derderian.

În sala Primăriei Focșani a fost prezent chiar și Gabriel Derderian, car a afișat, împreună cu alte câteva persoane, aceleași pancarte cu mesaj direct la adresa consilierului local de la PD-L.

Având în vedere că niciun consilier nu a vrut să renunțe la aceste pancarte, președintele de ședință a suspendat ședința pe a cărei ordine de zi se aflau zeci de proiecte de interes pentru municipalitatea de pe Milcov.

Publicat de : Nicoleta EPURE
Data publicării: 26 Noi 2008 - 05:16
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31642&titlu=Circ_in_Consiliul_Local_Focsani