Arad: Primăria va institui distincția 'Credință și Unire' [1]

Primăria Arad va institui o nouă distrincție cu ocazia Zilei Naționale a României și a împlinirii a 90 de ani de la Marea Unire, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro).

Astfel, cu ocazia Zilei Naționale a României și a împlinirii a 90 de ani de la Marea Unire, având în vedere contribuția majoră a unor mari personalități arădene la actul istoric de la 1 Decembrie 1918, la inițiativa primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, se va institui distincția „Credință și Unire” a municipiului Arad. Titlul va fi atribuit prin hotărâre a Consiliului Local Municipal unor înalte personalități cu ocazia unor evenimente deosebite recunoscute ca sărbători legale, naționale, religioase sau locale ale municipiului Arad.

„Credință și Unire” va fi cel mai înalt titlu acordat de municipiul Arad. Această distincție se poate acorda șefilor de stat, înalților demnitari, ambasadorilor, precum și înalților clerici ai cultelor recunoscute, care vizitează municipiul Arad. Distincția „Credință și Unire” a municipiului Arad este o plachetă, iar acordarea acesteia este însoțită întotdeauna de diplomă.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 26 Noi 2008 - 05:16
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31644&titlu=Arad__Primaria_va_institui_distinctia_'Credinta_si_Unire'