PD-L și primarul Chiliman denunță presupuse inginerii electorale din sectorul 1 [1]

PD-L denunță presupusele fraude electorale, de care PNL ar dori să se folosească la alegeri,  în sectorul 1 al capitalei.

Europarlamentarul  Marian Zlotea, reprezentant al PD-L în BEM a afirmat, într-o conferință de presă, că primarul sectorului 1 al municipiului București, Andrei Chiliman, a sesizat BEM de faptul că patru președinți de secții de votare au fost chemați la sediul PNL pentru a fi instruiți în vederea organizării alegerilor. "Dintr-o scrisoare adresată de Chiliman, către BEM, reiese că personalul instruit a fost selectat de către Prefectură, fără a se ține cont de propunerile Primăriei sectorului 1. Interesant este că toate persoanele selectate de Prefectură și instruite la sediul PNL își vor desfășuira activitatea în secțiile din raza colegiului uninominal cu numărul 1, acolo unde candidează liberalul Bogdan Olteanu", a menționat într-o conferință de presă Marian Zlotea. 
Publicat de : Cosmin BUHUȘ
Data publicării: 27 Noi 2008 - 05:20
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31655&titlu=PD_L_si_primarul_Chiliman_denunta_presupuse_inginerii_electorale_din_sectorul_1_