PSD Brașov: Nu știm cu cine vom face Guvernul [1]

Bucurie rezervată în această seară la sediul PSD Brașov, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor principalelor posturi de televiziune, transmite corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Liderii partidului s-au adunat cu mic, cu mare, la sediu, lipsind doar președintele filialei, Constantin Niță, și Titus Corlățean, aceștia aflându-se la București, în spatele lui Mircea Geoană, președintele PSD.

După ce acesta și-a încheiat discursul la televiziuni, vicepreședintele Consiliului Județean, Otilian Neagoe ne-a declarat că social-democrații se așteptau la o asemenea victorie. „Toate sondajele și toți oamenii cu care am stat de vorbă a prezentat PSD-ul ca pe o alternativă într-o situație, ce e drept, foarte dificilă. Se confirmă astfel că și în 2004 am câștigat alegerile, dar atunci am fost deposedați abuziv de victoria noastră. Iată că și acum poporul a dat încrederea sa PSD-ului”, a declarat Otilian Neagoe.
Pe de altă parte, Constantin Niță, președintele PSD Brașov, ne-a declarat, telefonic, că „ne așteptam la o asemenea victorie deoarece oamenii au dus-o prost în ultimii patru ani, iar scandalurile dintre palate i-au scârbit pe români”. „Cred că noul guvern va trebui să rezolve problema crizei economice care este una dintre cele mai grele din istorie, să se bazeze pe protecția socială și să pună bazele creșterii economice. Sper ca și la Brașov să avem un astfel de scor să mai tăiem din aripile acestei drepte arogante și acestui primar arogant”, a explicat președintele PSD Brașov. Acesta a mai precizat că nu știe dacă va face parte din viitorul Guvern, pentru că „eu sunt un om modest, nu cer nimănui nimic niciodată”. „Nu știu nici cu cine vom face Guvernul pentru că urmează să aibă loc negocieri cu partidele parlamentare”, a explicat Niță, în timp ce Neagoe a admis că un Guvern PSD-PNL „este cel mai plauzibil”.


Publicat de : Mirela LEONTE
Data publicării: 01 Dec 2008 - 07:10
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31680&titlu=PSD_Brasov__Nu_stim_cu_cine_vom_face_Guvernul