Timiș: Candidații și autoritățile s-au dus la vot până la ora 12 [1]

Liberalii din Timiș au fost cei mai matinali, ei mergând la urne la ora 9, la secțiile unde sunt arondați, în Timișoara, sau la alte secții în colegiile unde candidează. Și autoritățile s-au dus la vot până la ora 11, iar ceilalți candidați până la ora 12, cel târziu, informează corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Prefectul Ovidiu Drăgănescu a declarat, după ce a votat, că își dorește ca noii parlamentari de Timiș să fie niște voci mai puternice în Senatul României și în Camera Deputaților, pentru a se face auzite și doleanțele Timișoarei, ale Banatului. Primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a precizat că mizează pe ajutorul viitorilor deputați.

"Am votat cu o mare speranță ca cei aleși să ajute Timișoara. Rămâne la latitudinea celor aleși să respecte acest vot, lucru care din păcate nu s-a prea întâmplat până acum și să mă ajute ca primar să fac ceva. Iașiul primește fonduri de dezvoltare aproape dublu decât Timișoara. Nu mi se pare normal pentru că Timișoara este al doilea contribuabil la bugetul statului. O să le cer aleșilor să se implice pentru binele orașului", a spus primarul Gheorghe Ciuhandu.

Președintele Senatului României, Ilie Sârbu, a votat la Lugoj, colegiu în care candidează. Al doilea om în stat a declarat că a votat pentru stabilitate, siguranță și pentru a le fi mai bine celor mulți. "Sper să se schimbe ceva în bine și guvernul care se va forma în următoarele săptămâni să se miște bine și sa se termine cu instabilitatea", a declarat Ilie Sarbu.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc, a avut un mic incident la vot, soția sa nefiind găsită pe liste, așa că nu a putut să voteze nici cu pașaportul. "Am votat pentru normalitate și pentru ca să ne vedem de treabă, pentru că avem multe lucruri de făcut", a spus democrat-liberalul.
Publicat de : Ioana TOMA
Data publicării: 01 Dec 2008 - 07:10
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31681&titlu=Timis__Candidatii_si_autoritatile_s_au_dus_la_vot_pana_la_ora_12