Pesedistii galateni au sarbatorit victoria intr-o croaziera pe nava "Tudor Vladimirescu" [1]

Dupa o tacere totala timp de o luna, perioada de timp in care nici un pesedist galatean n-a mai aparut in mass-media sau pe la intruniri, joi, 13 ianuarie a.c., politicienii PSD "au coborat brusc din munti".

In prezenta presedintelui Organizatiei Judetene PSD Galati, fostul director de campanie la nivel national Dan Nica, membrii partidului au avut doua intruniri de taina. Mai intai, organizatia judeteana, intre orele 10 si 12, a aflat de la seful sau ca partidul lor a castigat alegerile, desi la Galati nu detin majoritatea in Consiliul judetului. Apoi a fost randul organizatiei municipale sa afle acelasi lucru, de la ora 12 la 14, in conditiile in care PSD nu detine nici in Consiliul Local majoritatea, ci doar functia de primar. Dupa cum ne-a dezvaluit un membru de marca al partidului, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, tentativa de analiza la care au fost invitati de presedintele Dan Nica a fost lipsita total de realism si de un optimism fara suport, fapt care denota perspectiva de a nu se schimba nimic in interiorul miscarii politice. Stresati de analiza politica "laborioasa" pe care au realizat-o, conducatorii filialei si-au invitat oamenii de vaza sa sarbatoreasca victoria in alegeri pe nava "Tudor Vladimirescu", un frumos vas cu zbaturi construit in secolul XIX si renovat recent. Croaziera pe apele fluviului a fost indestulata cu mancare si bautura, ingrediente care au stat la baza inveselirii excesive a pesedistilor participanti. Intr-o asemenea stare de euforie nu puteau lipsi nici cugetarile de valoare. Participantii afirma ca cea mai tare ii apartine ex-senatorului Ilie Platica Vidovici, mazilit de actuala conducere a partidului, care a emanat: "Bine, bine, acum ca am castigat alegerile, trebuie sa avem grija cum gestionam victoria".
Sorin TITEI

Publicat de : e.fogarasi
Data publicării: 18 Ian 2005 - 09:34
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=317&titlu=Pesedistii_galateni_au_sarbatorit_victoria_intr_o_croaziera_pe_nava___Tudor_Vladimirescu__