Deputatul PSD Cristian Dumitrescu va vota in favoarea excluderii lui Iacobov din partid [1]

Purtatorul de cuvant al deputatilor PSD, Cristian Dumitrescu, ar vota in favoarea excluderii din partid a lui Corneliu Iacubov, daca Delegatia Permanenta a PSD ar discuta in sedinta de astazi acest subiect.

“Parerea mea este ca intre principiul constitutional al prezumtiei de nevinovatie si situatia de facto este dificil sa iei o decizie daca nu ai date concrete. Daca ar fi sa se voteze o astfel de solicitare eu as vota in favoarea acesteia”, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, Cristian Dumitrescu. In alta ordine de idei, referindu-se la proiectul legislativ depus la Biroul Permanent al Camerei de trei deputati independenti referitor la legea lustratiei, Cristian Dumitrescu a afirmat ca in cadrul reuniunii grupului PSD de la Camera de luni va fi abordat acest subiect si se va adopta o pozitie oficiala fata de propunerea in cauza. “Cred insa ca doar Parlamentul va putea da un raspuns daca Romania are sau nu nevoie acum de o astfel de lege”, a spus Dumitrescu.PSD priveste cu optimism votul pe care Parlamentul European (PE) il va da, pe 13 aprilie, asupra Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, vot important in semnarea acestui document pe 25 aprilie, a mai afirmat Dumitrescu. Potrivit acestuia, semnarea Tratatului de aderare va reprezenta o garantie importanta pentru accederea Romaniei in structurile europene, conform calendarului stabilit, respectiv pe 1 ianuarie 2007.
Publicat de : CR
Data publicării: 11 Apr 2005 - 12:30
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3170&titlu=Deputatul_PSD_Cristian_Dumitrescu_va_vota_in_favoarea_excluderii_lui_Iacobov_din_partid