Miron Mitrea se vede cel mai "potrivit" ca secretar general PSD [1]

Miron Mitrea a declarat, la Constanta, intr-o conferinta de presa ad-hoc, ca se considera cel mai "potrivit" pentru functia de secretar general al PSD, "pentru ca partidul nu trece prin cea mai usoara perioada a lui".

El spune ca, din moment ce solutia pe care a propus-o pentru carma partidului - doar cu presedinte si vicepresedinti, fara presedinte executiv si secretar general - n-a intrunit decat un numar nesemnificativ de voturi in Biroul Executiv, accepta vointa majoritatii. Si ar duce greul secretariatului general. In acelasi timp, sustine categoric candidatura lui Ion Iliescu la sefia PSD, iar "daca Adrian Nastase va candida pentru presedinte executiv, il sprijin si pe el". Fiindca, "din cate am inteles, nu vor candida unul impotriva celuilalt". Mitrea a cerut pesedistilor constanteni ca, la viitoarele alegeri - anticipate sau "normale" - sa nu se mai repete atitudinea de "aroganta" fata de votantii PPRM, socotiti "neinteresanti" in noiembrie anul trecut.
Publicat de : Carmen CHIHAIA
Data publicării: 11 Apr 2005 - 12:35
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3174&titlu=Miron_Mitrea_se_vede_cel_mai___potrivit___ca_secretar_general_PSD