Băsescu i-a dat asigurări noului ministrul al Apărării că poate continua proiectele [1]

Președintele Traian Băsescu a participat astăzi, la instalarea în funcție a ministrului Apărării, Mihai Stănișoară. Șeful statului a declarat că speră ca anul viitor, proiectele inițiate vor continua, dând asigurări, totodată, că nu vor exista impedimtente legate de criza economică.

Pe de altă parte, Băsescu și-a exprimat speranța că de data aceasta mandatul ministrului Apărării va fi de 4 ani.

"Pentru că discutăm despre o perioadă de criză, aș vrea să vă asigur că programele vitale ale armatei, programele strategice, nu vor fi oprite. Criza nu justifică nici stoparea reformei, nici continuarea proceselor de modernizare a armatei. Acest lucru vreau să-l știți foarte bine și să aveți încredere că se dă armatei atenția cuvenită", a declarat Traian Băsescu.

Băsescu a cerut oficialilor din Ministerul Apărării, prezenți la ceremonie, detalii despre situația din domeniu cu ocazia ședinței de bilanț. 

"Atunci o să pun degetul exact pe răni și o să putem discuta în detaliu, dar astăzi nu am venit decât să mulțumesc domnului Meleșcanu pentru modul cum și-a îndeplinit mandatul la Ministerul Apărării și să exprim speranța unui succes al mandatului domnului ministru Stănișoară", a spus Băsescu.

Noul ministru al Apărării, Mihai Stănișoară, a ocupat funcția de consilier prezidențial în cadrul Departamentului Securității Naționale de la Administrația Prezidențială.


Publicat de : Mihaela ȘTEFAN
Data publicării: 24 Dec 2008 - 05:37
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31931&titlu=Basescu_i_a_dat_asigurari_noului_ministrul_al_Apararii_ca_poate_continua_proiectele_