Deputat PNL, Alina Gorghiu: Boc demonstrează încă o dată că se află la conducerea unui Guvern de amatori [1]

Deputatul PNL, Alina Gorghiu, a făcut o declarație referitor la demitere a mamelor din cadrul Departamentului de Control al Guvernului: Redăm textul integral al documentului:

"Premierul Emil Boc a revenit asupra deciziei de demitere a mamelor din cadrul Departamentului de Control al Guvernului, odată cu concedierea celor 61 de salariați din cadrul acestei structuri. Constat că domnul Emil Boc s-a răzgândit abia după ce mass-media a semnalat, iar Partidul Național Liberal a luat atitudine față de gravul abuz al premierului prin concedierea a trei femei aflate în concediu medical sau pentru creșterea copilului, dispoziție contrară prevederilor Codului Muncii.

Prin revenirea asupra deciziei, premierul Boc demonstrează încă o dată că se află la conducerea unui Guvern de amatori care întâi dispune o masură și abia apoi o analizează. Menționez că o atitudine similară a avut același Guvern Boc și în cazul OUG “pensii fără salarii de la stat”, după ce s-a demonstrat că aceasta contravine flagrant prevederilor Constituționale.

Niciuna dintre situații nu este pe deplin rezolvată, domnul Boc declarând nonșalant că va dispune aplicarea deciziei de concediere a angajaților Departamentului de Control, acum reînființat sub forma unui Corp de Control al primului ministru, de la data la care expiră perioada de concediu de maternitate a angajatelor. În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, îmi declar din nou disponibilitatea de a-i asista pe salariații concediați abuziv de premier în încercarea lor de a-și face dreptate".
Publicat de : ---
Data publicării: 20 Feb 2009 - 05:02
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32440&titlu=Deputat_PNL__Alina_Gorghiu__Boc_demonstreaza_inca_o_data_ca_se_afla_la_conducerea_unui_Guvern_de_amatori