Voiculescu: Între PSD și PDL e o luptă ce vizează alegerile prezidențiale din toamnă [1]

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, susține că PDL încearcă să blocheze numirile persoanelor propuse de PSD. Voiculescu explică faptul că posturile respective sunt importante pentru PDL,  în contextul alegerilor prezidențiale din toamnă.

Între PSD și PDL e o luptă, e adevărat surdă, subterană, care evident, și nu trebuie să ne ascundem, vizează alegerile prezidențiale din toamnă. Sigur că toată lumea dorește ca la modul diplomatic să rezolve problemele, dar ele până la urmă vor trebui tranșate în mod evident. Mai cred că PDL încearcă pe pârghiile pe care le are să blocheze numirile celor de la PSD pentru că, în fond și la urma urmei, e vorba de structurile care vor fi de bază pentru alegerile din toamnă", a declarat senatorul, la finalul unei ședințe a Alianței PSD-PC.

Liderii PSD sunt nemulțumiți de faptul că premierul Boc întârzie numirea unor reprezentanți ai acestui partid în guvern. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel mai cunoscut este cel al Maiei Teodoroiu, propusă secretar de stat la justiție în urmă cu două luni, dar care nu a fost numită nici acum.
Publicat de : Cosmin BUHUȘ
Data publicării: 26 Feb 2009 - 05:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32492&titlu=Voiculescu__Intre_PSD_si_PDL_e_o_lupta_ce_vizeaza_alegerile_prezidentiale_din_toamna