Galați: Senatorul PDL Marius Necula cere demisia directorului SC Apă Canal [1]

Senatorul Marius Necula a solicitat, vineri, demisia directorului SC Apă Canal Galați, Gelu Stan, considerându-l vinovat de majorarea prețurilor și tarifelor pentru apa potabilă și serviciul de canalizare, transmite corespondentul Informația.ro (AMOS News).„Nu sunt de acord cu majorarea tarifului la apă. Știu că această hotărâre a trecut cu un entuziasm deosebit în Consiliul Local. Consilierii Partidului Democrat Liberal s-au abținut de la vot considerând că această majorarare nu a fost justificată în documentele înaintate. De aceea, îi cer directorului de la Apă Canal să-și prezinte cât mai repede demisia. Este inadmisibil ca un director să își bată joc de cetățeni”, a spus Necula.

În ședința de Consiliu Local de joi, 26 martie, s-a aprobat majorarea prețurilor și tarifelor pentru apa potabilă și serviciul de canalizare furnizate de SC Apă Canal SA.

Astfel, prețul pe care consumatorii casnici îl vor plăti pentru apa potabilă a crescut de la 2,37 lei/mc la 2,87 lei/mc, prețul incluzând și TVA. Pentru cheltuielile de canalizare, gălățenii vor plăti de la 0,5 la 0,7 lei/mc, cu TVA inclus.


Publicat de : Corina MISĂILĂ
Data publicării: 28 Mar 2009 - 05:30
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32761&titlu=Galati__Senatorul_PDL_Marius_Necula_cere_demisia_directorului_SC_Apa_Canal_