Vicepresedintele CJ Arad, Gavril Popescu, va fi exclus din PNL pentru ca a candidat impotriva democratilor [1]

Biroul Permanent Central (BPC) al PNL a decis, marti seara, sanctionarea vicepresedintelui PNL Arad, Gavril Popescu, a anuntat, ieri, purtatorul de cuvant al partidului, Eugen Nicolaescu, transmite Mediafax. Conform lui Nicolaescu, in cadrul BPC s-a propus excluderea din PNL si schimbarea din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad a lui Gavril Popescu.

Aceasta propunere urmeaza a fi inaintata spre aprobare Delegatiei Permanente (DP) a PNL, care va avea loc vineri, 22 aprilie. Propunerea facuta marti seara vine dupa ce, saptamana trecuta, Comitetul Executiv (CEx) hotarase retragerea lui Popescu din Consiliul Judetean de Conducere al Aliantei PNL-PD Arad. In 25 martie, liberalul Gavril Popescu, care este vicepresedinte al CJ Arad, si-a anuntat in mod surprinzator candidatura la presedintia CJ, desi postul era rezervat unui democrat, dupa plecarea lui Gheorghe Seculici la Guvern. In aceeasi zi, liderii locali ai PNL si PD, impreuna cu toti membrii Consiliului de Conducere a Aliantei D.A. PNL-PD Arad, au semnat un protocol prin care-l sustineau pentru aceasta functie pe democratul Iosif Matula, care a castigat in cele din urma functia de presedinte al CJ Arad. Vicepremierul Gheorghe Seculici, in calitate de presedinte al PD Arad si de co-presedinte al Aliantei D.A. la nivel local, a spus, atunci, ca a fost "socat" de "lovitura primita de la un aliat" si ca va cere discutarea cazului la nivelul central al Aliantei.
Publicat de : A.M.
Data publicării: 14 Apr 2005 - 08:16
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3286&titlu=Vicepresedintele_CJ_Arad__Gavril_Popescu__va_fi_exclus_din_PNL_pentru_ca_a_candidat_impotriva_democratilor