Raluca Turcan amenință PSD cu ruperea coaliției de guvernare [1]

Vicepreședintele PDL, Raluca Turcan, spune că partidul său "va revizui modul în care funcționează coaliția", dacă liderul PSD va continua să atace Guvernul. Turcan îl acuză totodată pe Mircea Geoană că își sabotează și miniștrii proprii."Mircea Geoană își sabotează colegii de partid, pentru că este dificil pentru un ministru PSD din Guvern să fie preocupat de proiecte când își vede președintele că se află în contradicție cu programul Guvernului”, a spus deputatul Raluca Turcan.

Turcan merge mai departe și îl acuză pe Geoană și de faptul că blochează, la Senat, dosarele unor politicieni din PSD.

"Sunt încă dosare ale unor membri PSD sau apropiați ai partidului care sunt blocate la Senat, acolo unde domnul Geoană este președinte. Miky Șpagă este în continuare un protejat al lui Geoană, la fel ca și Adrian Năstase, ale căror dosare penale sunt blocate. În aceste condiții, PDL va revizui modul de funcționare a coaliției. Nu se poate ca de vineri până duminică să dai în Guvern și să lucrezi împotriva lui, iar luni să vii la coaliție ca și când nu s-a întâmplat nimic”, a afirmat deputatul, în cadrul unei conferințe la Sibiu.

În cazul în care PSD nu va ține cont de opiniile lui Turcan, deputatul PD-L precizează că este posibil să fie ruptă alianța de guvernare.

David Martin


Publicat de : ---
Data publicării: 16 Mai 2009 - 06:07
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33125&titlu=Raluca_Turcan_ameninta_PSD_cu_ruperea_coalitiei_de_guvernare_