Timiș: Fostul consilier local PSD, Lucian Torj, rămâne după gratii [1]

Tribunalul Timiș a respins cererea de prelungire a mandatului de arestare preventivă pentru inculpații grupării coordonate de fostul consilier local din Biled, Lucian Torj, însă procurorii au făcut recurs și Curtea de Apel Timișoara a dispus menținerea în stare de arest, informează corespondentul Informatia.ro (AMOS News).


Curtea de Apel Timișoara a decis, joi seară, retrimiterea dosarului, spre rejudecare, la Tribunalul Timiș, cererea de prelungire a mandatului de arest fiind decisă în cursul zilei de vineri. Duminică ar urma să expire. Lucian Torj, fost consilier local PSD în comuna Biled, este în arest împreună cu alte zece persoane, acuzate de proxenetism și asociere la constituirea unui grup infracțional.

Pe 18 februarie, 400 de polițiști au făcut descinderi la locuințe din Timișoara și împrejurimi. În urma acțiunii au fost reținute 13 persoane, 11 fiind în arest preventiv. Anchetatorii au afirmat că liderul grupării este Lucian Torj, la vremea când a fost reținut acesta fiind consilier local PSD, partid din care a fost dat afară între timp.
Publicat de : Ioana TOMA
Data publicării: 16 Mai 2009 - 06:08
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33127&titlu=Timis__Fostul_consilier_local_PSD__Lucian_Torj__ramane_dupa_gratii