Deputatul Adrian Nițu (PD-L): Geoană este rezerva lui Vanghelie [1]

Referitor la presupusul document al Ambasadei Austrice privind faptul că Emil Boc ar fi rezerva președintelui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale din această toamnă, deputatul PD-L de Arad, Adrian Nițu a declarat că „singura discuție potrivită, în acest moment, care este de interes național este despre economie și fructificarea fondurilor europene, iar Emil Boc va fi premierul Romaniei până în 2012', transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

„În ce privește «rezervele», aici Mircea Geoană are monopolul, deoarece a fost rezerva lui Iliescu și Năstase, iar acum este rezerva lui Vanghelie”, a declarat deputatul democrat-liberal.

Conform celor declarate de deputatul Adrian Nițu, președintele Traian Băsescu se ocupă de problemele pe care le întâmpină românii în vremuri de criză economică, în vreme ce Mircea Geoană se crede în turul doi al prezidențialelor.

„Cineva ar trebui să-i spună lui Mircea Geoană că suntem în luna mai, iar alegerile prezidențiale vor avea loc în noiembrie. Geoană și Antonescu boicotează alegerile europene pentru că nu știu să vorbească decât despre Băsescu și nu au nimic de spus despre drepturile europene ale românilor. Președintele Băsescu va câștiga alegerile prezidențiale atunci când au loc alegeri prezidențiale”, a subliniat parlamentarul arădean Adrian Nițu.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 22 Mai 2009 - 05:55
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33171&titlu=Deputatul_Adrian_Nitu__PD_L___Geoana_este_rezerva_lui_Vanghelie