Primarul Piedone spune că nu a fost informat despre suspendarea permisului [1]

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat luni că nu a fost înștiințat despre suspendarea permisului, dar se va consulta cu avocatul său pentru a vedea cum va acționa în contiunuare.

"N-am primit nicio înștiințare oficială. În clipa în care vor avea o hârtie oficială în acest sens mă voi consulta cu avocatul, în calitate de cetățean. Nu implicăm instituția primarului, pentru că o Primărie nu se conduce cu un permis auto, iar în calitate de cetățean, în funcție de ce-mi va spune avocatul, voi lua decizia ca atare", a spus primarul, la Realitatea TV.

Prefectul de Argeș, Marcel Proca, a semnat în această dimineață ordinul de suspendare a permisului de conducere pentru primarul sectorul 4, Cristaian Popescu Piedone.

Tot astăzi, prefectul a înaintat dosarul la Judecătoria Pitești, în vederea anulării permisului edilului de sector. Piedone și-a făcut în 27 septembrie 2007 viză de flotant în comuna argeșană Priboieni, iar trei săptămâni mai târziu și-a luat carnetul de conducere, în aceeași zi pentru toate categoriile.

Mai mult, în loc să meargă la Poliția Topoloveni pentru a-și depune documentele în vederea obținerii vizei de flotant, cei care s-au deplasat la Priboieni au fost polițiștii. Persoana care l-a luat în spațiu pe Piedone se numește Constantin Grigoroiu, care, potrivit unor surse de încredere, este rudă cu o persoană din conducerea IPJ Argeș.


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Mai 2009 - 05:58
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33204&titlu=Primarul_Piedone_spune_ca_nu_a_fost_informat_despre_suspendarea_permisului