Berceanu crede că președintele Băsescu va candida din nou la Cotroceni [1]

Liderul PDL, Radu Berceanu, afirmă că nu are informații referitoare la o candidatură pentru un nou mandat a președintelui Traian Băsescu. Cu toate acestea, el crede că Băsescu va candida din nou. Totodată, Vasile Blaga a precizat că președintele "își va anunța candidatura la momentul pe care-l va considera potrivit".

"Eu nu am făcut niciun fel de declarații despre candidatură, eu am făcut niște comentarii ale mele și cred că am fost destul de explicit acolo spunând că nu știu ce are de gând domnul președinte și nici nu pot să ghicesc, dar eu cred că va candida, și rămâne cum am declarat.(...) Întrebați foarte tare de ce președintele în funcție declară ceva mai târziu, nu-i nimic legat de candidatura președintelui anormal", a declarat Berceanu, referitor la candidatura lui Băsescu la prezidențiale.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a spus însă că președintele "își va anunța candidatura la momentul pe care-l va considera potrivit". Blaga a menționat că, personal, dorește ca Băsescu să candideze.

Cristian Nicolau


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Mai 2009 - 05:59
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33208&titlu=Berceanu_crede_ca_presedintele_Basescu_va_candida_din_nou_la_Cotroceni