Deputatul Andras cere explicații ministrului Marian Sârbu pentru scrisorile către pensionari [1]

Deputatul Mate Andras a cerut explicații ministrului Muncii, Marian Sârbu, referitoare la oportunitatea trimiterii de scrisori pensionarilor, în care li se prezentau măsurile sociale, precum și costurile acestui demers.

"Domnul ministru, care ar trebui să pună în aplicare mărirea pensiilor, a trimis în cursul acestei luni, la fiecare pensionar o scrisoare prin care spunea ce s-a făcut și ce urmează a se face", a spus Mate Andras, marți, într-o conferință de presă.

Andras îl acuză pe Marian Sârbu că a făcut campanie electorală pe bani publici și îi solicită să prezinte o informare asupra costurilor trimiterii scrisorilor.

"Vreau să știu dacă această sumă prin care s-a făcut publicitate chiar în mijlocul unei campanii electorale nu ar fi fost util să o folosească în altă parte și care este suma care s-a cheltuit pentru redactarea și expedierea prin poștă a acestor scrisori, pentru că s-a trimis la mai multe milioane persoane", a mai spus deputatul UDMR.

Cristian Nicolau


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Mai 2009 - 05:44
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33215&titlu=Deputatul_Andras_cere_explicatii_ministrului_Marian_Sarbu_pentru_scrisorile_catre_pensionari