Cazul Mihăilescu, amânat din nou de senatori [1]

Noi amânări în dezbaterile Senatului pe tema dosarului Șerban Mihăilescu. Plenul a decis astăzi amânarea discuțiilor pe marginea cererii procurorilor în dosarul lui Șerban Mihăilescu pentru 10 iunie, dar, în cazul în care acesta va aduce dovezi medicale, senatorii vor mai putea amâna discuțiile maximum 10 zile.

Biroul Permanent nu a primit acte doveditoare ale stării de sănătate a senatorului PSD, Șerban Mihăilescu. Mai mult, chestorul Biroului Permanent al Senatului, Ioan Chelaru, susține că nici măcar nu se știe dacă se află în țară. Biroul Permanent al Senatului a întârziat în ultimele ședințe introducerea cazului lui Șerban Mihăilescu pe ordinea de zi a plenului Senatului, așteptând acte doveditoare ale stării de sănătate a acestuia.

DNA a cerut Senatului, pe 31 iulie 2008, începerea urmăririi penale a senatorului PSD, Șerban Mihăilescu, pentru că ar fi primit mită.
Publicat de : Mihaela ȘTEFAN
Data publicării: 27 Mai 2009 - 05:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33224&titlu=Cazul_Mihailescu__amanat_din_nou_de_senatori